Gratis offerte
klik hier

img 0338img 0341

Robin Maes is de nieuwe West Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2018

Op donderdag 29 maart werd in Brugge Robin Maes (MR Group) verkozen tot West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2018. Daarmee staat deze West-Vlaamse finalist door naar de finale in mei van de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar in Antwerpen. De organisatie is er alvast van overtuigd dat Robin Maes een kans maakt om ook daar de prijs in de wacht te slepen.

Vier finalisten streden om de felbegeerde award, een initiatief van 14 West-Vlaamse JCI-afdelingen. Robin Maes (MR Group, Kortrijk) haalde het van Sofie Vandenbriele (Bulik Standbouw), Lorenzo Deceuninck (LDM Moving & Handling) en Laurent Valcke (O'learys).

Robin Maes is de self-made man achter het bedrijf MR Group. Robin en zijn 78 medewerkers richten zich op de installatie van zonnepanelen en warmtepompen.

“De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar wordt automatisch geselecteerd om in mei 2018 mee te dingen naar de titel van de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2018”, licht commissiedirecteur Jonas Maes toe. “We zijn er in geslaagd om met deze editie zowel de kandidaten, onze partners, onze unieke jury en JCI samen te brengen in een mooi traject.”.

img 0340

De West-Vlaamse jonge ondernemer

In december waagden 19 jonge West-Vlamingen zich ertoe om zich kandidaat te stellen. Na een eerste juryronde door de voormalige finalisten in samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk, werden uiteindelijk 4 finalisten weerhouden.  Zij kregen de mogelijkheid zichzelf en hun bedrijf te pitchen voor een jury van West-Vlaamse managers uit allerlei sectoren onder alziend oog van Francis Van Eeckhout (CEO Deceuninck). Zij kozen de uiteindelijke finalist.

Met 400 aanwezigen kon de organisatie trouwens enkel maar tevreden zijn met deze Brugse editie. En ook dat publiek kreeg een stem. Voor het allereerst werd een publieksprijs toegekend en die ging naar Laurent Valcke.

9 april 2018     MR GROUP     jonge ondernemerwest-vlaanderen

  1. nl
  2. nieuws
  3. robinmaes west vlaamse jonge ondernemer 2018