Gratis offerte
klik hier

MR Heating staat voor je klaar!

Beste klanten

Door het coronavirus hebben wij de uitvoering van de activiteiten binnen MR Group aangepast. Dankzij strikte preventieve maatregelen zorgen we ervoor dat we ondanks de coronacrisis onze klantgerichte service kunnen verderzetten. Om deze service te blijven aanbieden, werken we volgens onderstaande maatregelen: 
☀️ Zoals altijd staan onze medewerkers en technische dienst voor jullie klaar tijdens onze gewone openingsuren, via e-mail en telefonisch. 
☀️ Onze verkopers komen bij je langs voor een offerte op maat en onze installateurs verzorgen jouw installatie mits strikte preventie maatregelen en veiligheidsvoorschriften.
☀️ Heb je symptomen, ben je ziek of toch niet helemaal zeker? Laat het ons meteen weten. Dan regelen we een nieuwe afspraak of installatiedag.

Blijf ons volgen om up-to-date te blijven over mogelijke nieuwe maatregelen of wijzigingen in onze werking.

Bedankt voor je vertrouwen!
Blijf veilig en gezond.

Team MR Group

MR heating, uw installateur van verwarmingsapparatuur en airco in woningen en bedrijven.

dji00646play

MR Heating maakt deel uit van de MR Group en is gespecialiseerd in de nieuwste verwarmingstechnieken. Dagelijks zorgt ons geroutineerd team voor de plaatsing van kwalitatieve en hoogrenderende warmtepompen, warmtepomp boilers, gascondensatie ketels, airco en vloerverwarming.

Lees meer over ons

Uw voordelen

 • 1. Warmtepompen en warmtepomp boilers

  Onze warmtepompen en warmtepomp boilers halen goedkope energie uit de buitenlucht of uit de ondergrond, naargelang het systeem. U betaalt enkel de hoeveelheid stroom nodig voor de werking van de pomp. Sanitaire warmtepompen renderen optimaal bij buitentemperaturen van -7°C tot 43°C en voldoen ruimschoots aan de warmwaterbehoefte van een gezin van 2 tot 6 personen.

  Bekijk alle voordelen

  1. Warmtepompen en warmtepomp boilers
 • 2. Gasketels met condensatietechnologie

  Gasketels met condensatietechnologie waarborgen op hun beurt een optimale verbranding en verminderen de dure starts in aantal, door hun vermogen steeds aan de werkelijke behoefte aan te passen.

  Bekijk alle voordelen

  2. Gasketels met condensatietechnologie
 • 3. Vloerverwarming

  Vloerverwarming met warm water werkt bij lage temperatuur en verbruikt dus minder. Bovendien wordt de warmte efficiënt verdeeld precies in de zone waar gewoond of gewerkt wordt. Er doet zich met andere woorden minder warmteverlies voor.

  Bekijk alle voordelen

  3. Vloerverwarming
 • 4. Diverse technieken

  Wie voor een maximale besparing wil gaan, kan best diverse technieken combineren, zoals vloerverwarming met gasketel of warmtepomp.

  Bekijk alle voordelen

  4. Diverse technieken

Enkele referenties

 1. nl
 2. home